Zoekt u een eenvoudig systeem om de registratie, planning en rekeningen van het overblijven bij te houden? McHil is specialist op het gebied van software voor overblijven! Overblijven van de kinderen wordt probleemloos geregistreerd, een planning kan snel worden gemaakt en de financiële administratie wordt eenvoudig bijgehouden.

McHil

Sinds 1982 zijn wij al specialisten in voornamelijk financieel-economische software. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en expertise! Het overblijven van kinderen is tijdrovend qua registratie, planning en financiële administratie. Met InfoKid wordt deze taak gemakkelijker. U kunt heel makkelijk bijvoorbeeld een wachtlijst of presentielijst maken op basis van de gegevens van de kinderen en ouders. McHil realiseert het voor u!

Contact

Hebt u interesse in deze aantrekkelijke software voor overblijven? Het administratief verwerken van het overblijven vergt met InfoKid minder inspanning! Neem eens per e-mail of telefonisch contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden. Schriftelijke informatie kunt u uiteraard ook aanvragen via deze website!

Meer informatie kunt u ook vinden op de website van TSO Diensten Nederland.


Lees hier meer over fixed assets, activa software en administratie overblijven